Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kullanım amacı: Kebir hileışdataş merkezleri veya stadyum kadar ordu alanlarda müstacel çıkış bapsı adetsı daha lüks ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Akdeniz kıyısında, Gazze Şeridi'nin ortalama 28 kilometre güneybatısında alan alan Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr etki Belah'fecir mirlayıp Eğlek Yunus'fecir geçerek Gönenç'a derece uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık bir kilometre genişliğinde bir meydan. Ziraat arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'bile, rastgele bir altyapı bulunmamasına rağmen halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda sözıyor.

Bina muhtevalerinde pencere veya mühür kasa olan henüz ferah ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

BİST ismi şeşnda açıklanan bütün bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ilişkin olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf meydanından fayda edinmek amacı ile yapılan, en bir küme 100 nefer kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına demetlı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını karışmak dâhilin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Acil çıkış bapları gestaltsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların temellıca özellikleri süflidaki gibidir:

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına Yangın Merdiveni Kapısı illet evet.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Sağlıklı takılmış bir yangın kapısı binanın dâhilindeki çatı sakinlerinin hariçarı tahliyesini muayyen müddet güvenli hale getirir.

Kullanılan kapı fitili karınin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page